malm's Eye Photo||Penang.:.Johor||

By: malms Eye

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 5-Aug-2009 04:06 Email | Share | | Bookmark
Event : Tun Abdullah Visit @ USM

Tun Abdullah & Tun Jeanne hadir ke USM sebagai jemputan utk memberikan Talk di Dewan Budaya USM


















Picture by :

Malm's Eye Photography
+6012-7523617
malmstein9701@yahoo.com



Friday, 8-May-2009 03:28 Email | Share | | Bookmark
Event : Pilot PIMPIN

Lama dh tak upload kt sni..ada prblm uploader..so ni gmba lama..















[imghttp://farm3.static.flickr.com/2421/3561541799_b6fac743b7_o.jpg[/img]





Picture by :

Malm's Eye Photography
+6012-7523617
malmstein9701@yahoo.com


Tuesday, 28-Apr-2009 03:19 Email | Share | | Bookmark
Event : Kursus TOT PIMPIN Siswa

Tarikh : 24-26 April 2009
Tempat : Kem Cinta Alam Kelimat, Sg. Siput Perak

Tak banyak gamba pn.just group photoshoot jek and ni 1st time set up utk group n edit skali.





Picture by :

Malm's Eye Photography
+6012-7523617
malmstein9701@yahoo.com


Tuesday, 14-Apr-2009 02:34 Email | Share | | Bookmark
Photojournalism : P059 Bukit Gantang

Tarikh : 6 - 7 April
Tempat : Sekitar Bukit Gantang

Nampaknya mmg sekali sekala je la boleh update FP ni krn kesibukan dgn kerja sekarang ni. My D50 shutter pn dah lama sangat berehat. Mata ni pun lama tak asah dgn composition yang menarik.

So dikesempatan dan ruang bekerja di sekitar Bukit Gantang hari tu sempat la jugak "membelai" my D50 dgn aksi, gelagat dan suasana di sekitar Pilihanraya Kecil Parlimen Bukit Gantang.

Macam2 suasan boleh dilihat dan dirakam dari lensa ku yang dah berhabuk ni..

Enjoy the pics..



Kehadiran Tun Mahathir membantu semangat kempen BN


Melayu jangan mudah cepat lupa




Terima kasih Polis Di-Raja Malaysia


Kehangatan "Perang Poster"








Pape pun layan mee udang dulu


Melaporkan dari lensa Malm's Eye




Picture by :

Malm's Eye Photography
+6012-7523617
malmstein9701@yahoo.com


Monday, 30-Mar-2009 06:06 Email | Share | | Bookmark
Event : Konvokesyen ke-39 USM

Tarikh : 25 Mac 2009
Tempat : Universiti Sains Malaysia

Akhirnya setelah 5 tahun ke bertapa di Menara Ilmu ni dapat gak aku tamatkan pertapaan ku yang agak lama ni..

So ni gambar yang official oleh InsaPhoto (http://www.insaphoto.com/) yg jadi OP utk konvokesyen ni dan utk unofficial photo oleh Mr Ariff (http://ariffss.fotopages.com)..


















Malm's Eye Photography
+6012-7523617
malmstein9701@yahoo.com


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net