malm's Eye Photo||Penang.:.Johor||

By: malms Eye

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Thursday, 6-Nov-2008 06:09 Email | Share | | Bookmark
Macam-macam gaya

Macam-macam gaya utk mendapatkan the best shot of an event..ada yg sanggup merisikokan diri dan berasak-asak utk capture th precious moment..





Malm's Eye Photography
+6012-7523617
malmstein9701@yahoo.com


Wednesday, 5-Nov-2008 01:00 Email | Share | | Bookmark
Photojournalism

Pada 4 Nov 2008 satu perhimpunan oleh Gabungan Graduan Muda Melayu (GGMM) diadakan berhampiran Mahkamah Tinggi P.Pinang. GGMM menyaman MPPP dan Kerajaan P. Pinang berkaitan papan tanda jalan tri-bahasa yang akan dipasang di sekitar Georgetown.

So saya pun menyelit sekali utk try capture gambar photojournalism..


Jurucakap GGMM sedang ditemuramah oleh wartawan


Hampir 200 orang menyertai perarakan dari Padang Kota ke mahkamah


Peguam yang mewakili GGMM menunjukkan dokumen tentang writ saman


Laungan semangat di kalangan pejuang Bahasa Melayu


Peguam sedang ditemuramah oleh pihak media


Malm's Eye Photography

+6012-7523617
malmstein9701@yahoo.com


Sunday, 2-Nov-2008 07:45 Email | Share | | Bookmark
Potraiture Black & White

A try in black & white human potraiture







Malm's Eye Photography

+6012-7523617
malmstein9701@yahoo.com


Thursday, 30-Oct-2008 13:01 Email | Share | | Bookmark
Penghuni Botanical Garden, Penang

Masa bulan puasa yg lepas dah tak de keje pi outing sorang2 ke Botanical Garden. Kera-kera ni adalah penghuni tetap di sini.Kadang-kadang rasa gembira melihat kerenah kera yang ada di situ tapi kadang-kadang rasa terkejut bila tgk kera yang nakal tu merebut aiskrim dgn pengunjung





Malm's Eye Photography

+6012-7523617
malmstein9701@yahoo.com


Monday, 27-Oct-2008 14:04 Email | Share | | Bookmark
Silloute

Dah lama betol fotopages ni tak di update.Sibuk nak exam..Sori kawan2 & tq for viewing..


Baywatch Tower


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net