malm's Eye Photo||Penang.:.Johor||


My name: malms Eye
My Fotopage: http://malmstein.fotopages.com/
About me: Freelance Photog Penang, Johor +6012 752 3617
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D50
Nikon
Friends:
ADAN WEDDING PHOTOGRAPHY
Latest entry:KURSUS FOTOGRAFI DARI HARGA SERENDAH RM180
Untuk maklumat lanjut, sila ke - http://www.fototeacher.com/fex.html http://sipolanbinsipolan.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Amrul Azuar Bin Haji Mokhtar
Latest entry:Revenge's potraiture
View this Fotopage entry
shaifulsafar photography
Latest entry:TELAH BERPINDAH
Untuk makluman viewers yang dihormati, Saya telah berpindah dari laman fotopages ke laman web & blog yang baru bermula pada hari ini. Semua gambar terkini akan saya update di http://blog.shaifulsafar.com dan saya berharap, anda semua dapat terus memberikan sokongan dan komen di laman blog yang baru tersebut. Jumpa disana ya! Terima kasih. http://www.shaifulsafar.com http://blog.shaifulsafar.com SHAIFUL SAFAR PHOTOGRAPHY (001804177-D) 019-2754974 www.shaifulsafar.com shaifulsafar@y... View this Fotopage entry
hatta photografix
Latest entry:Perpindahan secara rasmi
This fotopage will be close soon..so this is my new tempat parking my pictures. http://thirdblock.wordpress.com View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
akmal adanan
Latest entry:INI ENTRY TERAKHIR
Hai, rasanya masa sudah tiba. Akmal terpaksa ucap selamat tinggal kepada fotopages. dua tahun dlm fotopages nie mengajar akmal banyak perkara. Dari sini akmal dapat banyak infomasi, ramai kawan, dan juga client-client yang mempercayai hasil kerja akmal. Dan di sini juga, akmal banyak menimba ilmu, belajar, dapat pengalaman. Segala-galanya indah - terasa baru semalam akmal belajar mcm mana nk masukkan header, macam mana nk masukkan gambar besar, macam mana byk langi laaa. Dan hari nie akmal terpaksa ucap... View this Fotopage entry
Custom Picture
View this Fotopage latest entry
Aummchak Photography Aummchak
Latest entry:Nurul Azwa & Jozuan - Wedding - Melaka - dis 2008
akad nikah : http://aummchak.com/gallery/index.php?x=browse&category=68 Sanding + Outdoor : http://aummchak.com/gallery/index.php?x=browse&category=69 malas nak taip taip sape nak tau lebih pegi kat sini www.aummchak.com Mr.Arel (founder/senior photographer) www.aummchak.com media designer & photographer 012.344.57.99 View this Fotopage entry
Hazmi Mansor
Latest entry:The Two
peringatan : ini adalah entry suka-suka hati. Title : A Pole For Two itu dipanggilnya Ban. ditanya kenapa Ban dijawabnya tak tahu. dia langsung tidak meminati Ben Affleck, malah tidak pernah mempunyai kacamata Rayban. Ban hanya pada namanya. cukup. hari itu kami berjalan-jalan dibelanjanya rakan-rakan makan sushi king ,lepas tu mcd. dia cakap order lah ape-ape korang nak makan. baik hatinya. cuma nyanyuk sedikit. (gambar ini kredit kepada Dollah, selaku pemandu pelancong) Title : Chicken Got N... View this Fotopage entry
...dan yang indah tidak kekal indah selamanya.
RASHDI AMIN
Latest entry:::: Blog kini berpindah :::
http://blog.peveyhack.com() Assalamualaikum, Dengan lafaz bismillah dengan ini adalah diumukan bahawa ini adalah post aku yang terakhir dalam fotopages nih. .. dah 2 tahun aku bersama fotopages ini memang terasa amat sedih untuk aku meninggalkannya. Banyak customer yang aku jumpa dari sini dan rakan2 fotografer.. dan inilah masa yang sesuai untuk aku berpindah pada blog yang baru. atas alasan yang kukuh aku mesti berpindah ketempat lain... pada para pengujung setia fotopages aku ini silalah jenguklah ... View this Fotopage entry
mines wonderland
jangguttouch wedding
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ewahh...dah mula berangan
jangguttouch omata
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ariffss photoshoot
Latest entry:Bengkel Tarian Kudang Kepang MAKUM USM 2008
View this Fotopage entry
white signature
Latest entry:~~ :: Aisyah&Hadi :: ~~
View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016